Nieuws - maart 2020 (2)

19/03/2020

Corona maatregelen update

De regering heeft beslist dat we moeten sluiten t/m 5 april. De maatregelen gaan pas in vanaf 12u maar ik ga vandaag niet meer opendoen, nog een laatste rush op de winkel veroorzaken lijkt me niet verstandig.

Shoppen bij ons kan nog steeds via onze webshop (www.demo-spel.be), ik zal afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen 2 a 3x keer per week alle bestellingen inpakken en verzenden zodat de wachttijd max 2 werkdagen is.
Is iets niet op voorraad dan is het wachten tot na 5 april want leveringen komen momenteel niet binnen aangezien de winkel niet open is.
Ik hoop dat we enerzijds op deze manier jullie nog aan wat entertainment kunnen helpen en anderszijds dat wij op deze manier nog een klein beetje inkomen kunnen genereren.

13/03/2020

Corona maatregelen

Iedereen heeft het ondertussen wel op het nieuws opgevangen, een rits aan maatregelen maar wat is de impact op jouw favoriete spellenwinkel / boardgamecafé? De komende 3 weken zal enkel de winkel open zijn. Dus geen mogelijkheid om te komen spelen in de zaal of vanvoor. De winkel zal ook enk... [lees meer]