Nieuws - maart 2020 (2)

19/03/2020

Corona maatregelen update

De regering heeft beslist dat we moeten sluiten t/m 5 april. De maatregelen gaan pas in vanaf 12u maar ik ga vandaag niet meer opendoen, nog een laatste rush op de winkel veroorzaken lijkt me niet verstandig. Shoppen bij ons kan nog steeds via onze webshop (www.demo-spel.be), ik zal afhankelijk v... [lees meer]

13/03/2020

Corona maatregelen

Iedereen heeft het ondertussen wel op het nieuws opgevangen, een rits aan maatregelen maar wat is de impact op jouw favoriete spellenwinkel / boardgamecafé?

De komende 3 weken zal enkel de winkel open zijn. Dus geen mogelijkheid om te komen spelen in de zaal of vanvoor. De winkel zal ook enkel open zijn door de week, tijdens het weekend moeten we verplicht sluiten. Alle events worden dus ook gecancelled of verplaatst, daar zijn we nog per event aan het kijken wat we gaan doen.

We gaan hierdoor onze openingsuren ook aanpassen, de winkel zal de komende 3 weken open zijn van 11:00 tot 20:00 van dinsdag t/m vrijdag.

Vandaag zijn we nog gewoon open zoals normaal dus kom nog van een laatste Caramel Latte of Schuppenboer genieten alvorens we 3 weken op onze honger moeten zitten.

En vergeet niet dat dit voor velen betekend dat er heel wat hobby tijd vrij komt dus vergeet niet lokaal te shoppen want deze maatregelen na net geïnvesteerd te hebben in een volledig nieuwe inrichting is niet bepaald mals.