Nieuws - september 2016 (1)

27/09/2016

Nieuwe Openingsuren!

Sommige hebben het al opgevangen in de winkel: vanaf 1 oktober gaan we onze openingsuren nog wat verruimen!

Op maandag zullen we open zijn van 11:00 tot 18:00. Hierbovenop sluiten we donderdag niet meer om 18:00, maar om 23:00, een extra avondopening dus!
Dit wil dan ook zeggen dat we vanaf oktober 7/7 open en 4 avondopeningen hebben!

 Op deze donderdagavond gaan we meer focussen op de Roleplaying Games, denk aan Dungeons & Dragons, maar ook andere systemen afhankelijk van waar mensen zin in hebben.

Elke donderdagavond gaan we dan ook sessies organiseren waar mensen zonder enige voorkennis aan kunnen deelnemen. Tijdens zo een "One shot" sessie, wordt je eerst kort uitgelegd hoe een RPG werkt en daarna kunnen jullie ondergedompeld worden in een heuse sessie. Als je dan de smaak te pakken hebt, maken we je graag wegwijs naar het vinden van een groep om dit op regelmatige basis te doen!

Mensen die al volledig gebeten zijn door deze hobby zijn van harte welkom om onze speelzaal te gebruiken als vaste locatie voor roleplay, of gewoon de sfeer op te snuiven en gelijkgezinden te ontmoeten.

Meer weten? Hou de kalender in de gaten, alle One Shot sessies en andere info zullen daar te vinden zijn. Nog vragen? Stuur ons een mailtje of spring gerust even binnen.