Demo-Spel

Over Demo-Spel

 

Welkom op de site van Demo-Spel!

De betere gezelschapsspelen voor zowel jong als oud, miniature games, magic, enz enz Je kan het allemaal in onze winkel vinden!

Iedere maand hebben we een ander spel (of spellen) in de kijker, deze kan je in de winkel vinden in een demo opstelling zodat je het spel eens kan uitproberen.

Aan de winkel is er ook een speelzaal, 60 spelers kunnen hier een spel komen spelen onder het nuttigen van een drankje. 
Onze kalender is ook rijkelijk gevuld met evenementen en van dinsdag- tot vrijdagavond zijn we open tot 23u! Iedereen is dan vrij om een spel te komen spelen, onze kast met demo spellen is goed gevuld. 

Kom zeker ook eens kijken naar onze koopjeshoek, misschien kan je daar ook nog wel een leuk spel tegen een mooie korting aan de haak slaan!

Liever een spel spelen in de gezelligheid van je eigen thuis? Maar geen idee welk spel nu eigenlijk iets voor jou is? Nodig ons dan eens uit voor een homeparty! We brengen de winkel dan naar jou thuis!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan op facebook!

 

Het Team

Achter de kassa zal je vaak Robin Jehaes of Kevin Delaet kunnen vinden en af en toe Els Van Trimpont. 

Robin heeft zijn hart verloren aan bordspellen en magic. Kevin kan je dan weer alles over warhammer vragen. Els bekommert zich over de administratieve kant van de zaak en springt bij waar nodig.