Tuesday wargaming at demospel

User avatar
Vidar
Posts: 320
Joined: 31/07/2015 13:49

Tuesday wargaming at demospel

Postby Vidar » 24/07/2020 12:17

Gekopieerd van fb groep
Zoals weleer, wanneer dinsdagavonden nog wargame avonden waren, zullen we deze nogmaals opvullen met partijtjes warhammer AoS en 40k. Elke dinsdag avond kunnen we dan om de week AoS en de andere week 40k spelen.

Ben je een ervaren speler en wil je met iemand afspreken om te komen gamen, al dan niet met een fris drankje, warm koffietje (of ijskoud koffietje!), al dan niet een stukje taart? Dan kan je een tafel reserveren en als clublid gebruik maken van onze coole scenery voor een epic battle!

Ben je een ervaren speler, maar je hebt niemand om tegen te spelen? Stuur een berichtje en wij matchen je met een tegenstander die in het zelfde schuitje zit, of gewoon zin heeft in een game.

Ben je een beginnende speler en je wil graag eens zien hoe het allemaal werkt? Stuur een berichtje en je kan al dan niet met een vriend, partner, familie lid, eender wie je in je bubbel vindt een demo krijgen van het systeem naar je keuze. Of we proberen je te koppelen aan iemand die mee kan demonstreren, zodat je altijd gediend bent.

Walk ins zijn mogelijk afhankelijk van aantal reservaties, dus berichtje heronder zetten zodat iedereen het kan zien en eventueel matchen, of sturen naar Kevin Delaet of Demo-Spel is voor iedereen makkelijker. Zelfde voor eender welke vragen.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests